Nailartist and Educator

Om Sakina

Sakina, a part of Crystal Nails Denmark

Vi har 3 fantastiske piger der kæmper for at tage Educater uddannelsen i Ungarn. Med andre ord så ender de med at blive certificeret undervisere på højt plan under Crystal Nails Denmark. Dette betyder at vi kan dække hele Danmark og nå ud til alle. Men vi må lige vente til de er færdige.

Sakina Alison Semmler Juhl kommer til at dække Sønderjylland og Midttjylland. Sakina er vild med Gelpolish og mestre det virkelig. Hun er virkelig dygtig til alt hun får i hænderne.

Crystal Nails Denmark:

Vores vigtigste egenskab er høj kvalitet, høj standart på undervisning, god service. Undervisere her ved Crystal Nails, skal være uddannet Educater for at kunne undervise. Det er vigtigt for os at kunderne kan være sikre på at vores undervisning er i højkvalitet og vores certifikater, som underviser, altid er i orden og high level.

Som bestået Educater ved Crystal Nails, kan du undervise på højt plan. Jo dygtigere man er , jo højere titel har man. Her kommer lidt beskrivelse af niveauet som underviser ved Crystal Nails:

International Educater: bestået og må undervise i det land man hører ind under.

Internaional Master Educater: bestået på højt niveau og må undervise også i andre lande, som gæsteunderviser.

Absolute International Master Educater: er det højeste niveau og det betyder at man har fået master i alle kategorier.

Ens titel har man kun i 3 år, så skal man ned og tage sin eksamen igen. Så som underviser her, kan man aldrig læne sig tilbage. Alle tektikker skal holdes ved lige og udvikles konstant. Dette var, så du kære kunde, kan få en idé om at ved Crystal Nails er vi altid top professionelle.

Tusinde tak fordi du læste med. Vi håber du elsker vores produkter lige så højt som vi gør.