Har du allerede en uddannelse som negletekniker, men ønsker at bliver uddannet ved Crystal Nails? Så læs med her!

Crystal Nails har nemlig valgt at lave en særlig mulighed til dig, så du ikke behøver starte det hele forfra igen og vente 1 år.

I denne uddannelse får du hele 20 timers undervisning samt praktisk træning, fordelt således at du starter med 5 timers ”Perfect French” kursus og dernæst 3 øvedage i løbet af de efterfølgende 6 mdr.

Efter blot 6 mdr. kan du gå til eksamen og få dit bevis! Eksamen har en varighed af 5 timer. Til eksamen skal du medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med Mandel fransk hvid og den anden med Mandel fransk farve/glitter, begge med reverse metoden.

Vi gør opmærksom på at der ikke er beståelsesgaranti her ved os, da vi ønsker at uddanne dygtige teknikere, hvilke vi selvfølgelig i løbet af de 6 mdr. vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig med at blive!

I de 6 mdr. har du din undervisers hjælp, så brug den! Send billeder minimum 1 gang om måneden, hvis du ønsker at få konstruktiv kritik og hjælp til et højere niveau.

  • Varighed: 6 måneder – 5 dage af 5 timer.
  • Produkter: Der medfølger ingen produkter – mine produkter står til rådighed på dagen
  • Medbring: Farvede tusser, noteblok og kuglepen, Gelé pensel (Gel 6 anbefales), Madpakke. Jeg står for kaffe, te og snacks. 
  • OBS: Du skal møde op uden produkt på hænderne
  • Diplom: Du få dit diplom efter du har bestået eksamen.

Kurset koster

5.900 kr.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage dette kursus ved mig, kontakt mig på:
Mail: alisonsakina@gmail.com

Vigtig info:

Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.

Du må gerne tage billeder og skrive en masse noter til mine kurser, men det er ikke tilladt at filme.

Hvis I er to der gerne vil tage kurset sammen så kontakt mig endelig, så laver vi en god pris.