Gele Basic uddannelsen er en komplet 1-årige negletekniker uddannelse med diplom. 

Uddannelsens forløb består fysisk af 2 dages intensiv opstart (af hver 5 timers varighed), hvor du bliver undervist i teori og praktisk erfaring omkring produkterne samt opbygning af negle i gelé på skabeloner. Der fokuseres gennem uddannelsen på korrekt opbygning af franske negle med reverse metoden, da det også er det du skal lave til eksamen.

Du får udleveret din startpakke med produkter og lampe. Du får adgang til Crystal Nails lukkede Facebook gruppe, hvor vi kun er fra Crystal Nails, og vi støtter og inspirere hinanden.

Derudover vil der ca. 1 gang om måneden være en øvedag af 5 timers varighed, hvor der igen vil blive gennemgået og forevist korrekt opbygning af en gelénegl med fransk kant samt praktisk træning. Du har 3 øvedage med i uddannelsens pris, som du skal deltage i, men det vil selvfølgelig altid være muligt at tilkøbe deltagelse til flere øvedage. 

Jeg vil som underviser være din guide og støtte gennem hele uddannelsen og du skal derfor sende billeder af dit arbejde løbende (minimum 1 gang om måneden). På denne måde kan jeg give konstruktiv kritik på dit arbejde og dermed hjælpe dig til et højere niveau.Eksamen vil ske efter 1 år fra uddannelsen er påbegyndt og dato for eksamen vil blive meldt ud allerede efter ca. 6 måneder, så der er god tid til forberedelse. Eksamen har en varighed af 5 timer. Til eksamen skal du medbringe egen model at arbejde på. Du skal opbygge en hånd (5 fingre) med Mandel fransk hvid og den anden med Mandel fransk farve/glitter, begge med reverse metoden.  OBS! Der er ikke nogen garanti for beståelse til eksamen, du skal kunne opfylde kriterierne for at bestå. Dette er for at holde et højt niveau for dig, samt for os hos Crystal Nails. Velkommen på holdet!

  • Varighed: 1 år – 6 dage af 5 timer.
  • Produkter: Komplet startpakke er med i prisen.
  • Medbring: Farvede tusser, Madpakke. Jeg står for kaffe, te og snacks. 
  • OBS: Du skal møde op uden produkt på hænderne
  • Diplom: Du få dit diplom efter du har bestået eksamen.

Kurset koster

10.500 kr.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage dette kursus ved mig, kontakt mig på:
Mail: alisonsakina@gmail.com

Vigtig info:

Du må ikke være underviser eller ambassadør fra andet mærke. Hvis dette er tilfældet, har jeg ret til at afvise, at du kan tage kurset, også på dagen.

Du må gerne tage billeder og skrive en masse noter til mine kurser, men det er ikke tilladt at filme.

Hvis i er to der gerne vil tage kurset sammen så kontakt mig endelig så laver vi en god pris.